Emmo kokkaa - perunasalaattia
Ruokakuvaus harrastukseni etenee. Tällä kertaa minua inspiroi vappumenun perunasalaatti.
Perunasalaatti ilman majoneesia
Keitä pienet uudet perunat suolavedessä kypsiksi.
Valmista sillä aikaa kastike. Sekoita keskenään oliiviöljyä, hunaja viinietikkaa, tai viinietikkaa ja hunajaa, mustapippuria, suolaa ja haluamiasi yrttejä, itse laitoin korianteria.
Kun perunat ovat kypsiä, kaada vesi pois ja kaada kastike peruneiden päälle. Sekoita. Vältä rikkomasta perunoita. Jäähdytä.
Silppua salaattia ja puolikas salottisipuli kulhoon. Viipaloi joukkoon mustia ja vihreitä oliiveja sekä paahdettua paprikaa. Kun perunat on jäähtyneet, yhdistä osat keskenään ja nauti!
Nam! Nyt tuli nälkä!!
VastaaPoistaHih! Tää on ainakin helppo tehdä :)
Poista